Jót vásárolni jó áron

sárgarépa

Akciósan vásárolni főleg élelmiszerek esetében szeretünk, mert olyan termékcsoportról van szó, amelyet nap mint nap fogyasztunk és folyamatosan szükségünk van utánpótlásra. Ez komoly terhet jelent a büdzsénknek, még inkább, ha nagycsaládosokról van szó, mert az alapélelmiszereket is szükséges nagyobb mennyiségben megvásárolni.

Ilyen helyzetekben jól jöhet az akciós újság, mert hétről hétre segít beosztani a vásárlást, úgy, hogy az minél előnyösebb legyen pénzügyileg.

Tej-, hús-, pék termékek és zöldségek-gyümölcsök akcióban

A felsorolt termékcsoportok nélkülözhetetlenek mindennapi táplálkozásunkhoz, mert bármit is fogyasztanánk a nap bármely pillanatában, biztos, hogy legalább egy elem alaphozzávalónak számit. A Lidl újság oldalain található akciók széles választékot kínálnak ezen a téren is, mert minden héten vásárolhatunk friss árut, közülük sok árucikk adott %-os leárazásban részesül. Így spórolhatunk párszáz forintot akciós vásárlásaink során.

A termékek frissessége biztosított azáltal is, hogy egy részük hazai forrásból származik, egy olyan szempont, ami az eladási árat is kordában tartja. Mivel alaptermékekről van szó nagy forgalomban részesülnek, ami lehetővé teszi, hogy gyakrabban kerüljenek be egy akciós kampányban. Még többet spórolhatunk, ha kihasználjuk a Lidl hűség programot is, amely személyre szabott ajánlatokkal is meglepi felhasználóit. A sokoldalú alkalmazásnak köszönhetően még az akciós újságot is átlapozhatjuk mobil telefonunkról hazafele utazva a tömegközlekedésen.

eper

Ajánlott cikkek